2021-03-10 07:47:24• hírek • Blikk.hu

Kísértetiesen hasonlít Fekete Dávid sorsa az édesapjáéhoz

Döbbenetes párhuzam! Sokszor mondják, a történelem ismétli önmagát, ami Fekete Dávid (34) életében sincs másképpen.

Az egykori megasztáros énekes magánéleti válsága, válása, valamint az azóta általa is bevallott több száz milliós adósságai kísértetiesen hasonlítanak arra, mint amin az édesapja, Zoltán is keresztülment annak idején. A férfi, akit Dávid akkor veszített el, amikor kilenc évvel ezelőtt tönkrement az első házassága Cserpes Laurával – most pedig, újabb kapcsolata tönkremenetelekor, a nevelőapját gyászolja.


„A múlt héten temettük azt az embert, aki négyéves korom óta nevelt... ” – mondta néhány napja lapunknak az énekes, akit azóta hiába keresünk, nem reagál hívásainkra, de úgy értesültünk, miután tönkrement a házassága, visszaköltözött az édesanyjához, az őt mindig teljes szívvel támogató Klárihoz, akivel egy társasházban éldegélnek Győrben, feltehetően, míg Dávid kicsit össze nem szedi magát.


Kísérteties, de a zenész szinte ugyanazt az utat járja végig, mint apja, aki akkor hagyta el a családot, amikor az énekes még kicsi volt, 14 éves korában ismerkedtek csak össze és a Megasztár 2008-as szériája után rendezték kapcsolatukat. Zoltán is sikeres vállalkozó volt, de neki sem volt szerencséje, ezt korábban éppen az énekes mesélte el a Blikknek.


„Nagyon jól menő vállalkozása volt, amelyet a két kezével épített fel. Aztán – egészségi állapota miatt is – hanyatlani kezdett, boltjaitól, üzemétől meg kellett válnia. Emiatt a cég hiteleit alig tudta fizetni, anyagilag is nehéz helyzetbe került” – mesélte akkoriban lapunknak Dávid, aki akkor a munkába menekült a problémák elől.


Most azonban sokkal nagyobb a baj, saját bevallása szerint is több száz millióval tartozik, miután tönkrement az autókereskedő cége, és ahogy fogalmazott, ő maga is hozott rossz üzleti döntéseket, így akár még börtönbe is kerülhet.


„Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani” – írta a gyerekeinek címzett posztjában vélhetően a súlyos jogi következményekre utalva, a Blikk információ szerint ugyanis többen feljelentették.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: